Известие

Collapse
No announcement yet.

Вода в таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ново + - стоянка
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

"стоянка" - какво имаш предвид?
      Возя се с 159 1.9 JTDm 150
      Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

100лв.

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
          "стоянка" - какво имаш предвид?
          Ами един Бай Алеко,да ти намигне от портофела,хехе,
          ей те т'ва има предвид"стоянка"-сленг броо
          THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
          http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
            на мен ми губи антифриз - но е от тази пролет от едни "баш" майстори да им го....

като чета, май ще проверя колко струва едно радиаторче и ще го сменя...

преди това ще направя тест-а дали е от радиатора или някои маркуч..

Добра дискусия си направихме
            Ведбага ти казвам цена на радиаторчето ми казаха че е 80 лева евтин вариант и 100 лева скъпото и труд 100 лева , значи около 200 лева е тази маневра !
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

схванах за стоянката - ако проверката покаже че е радиатора - ще има 2 стоянки или 1 стоянка и един ден разправия от моя страна...

а после много
              Возя се с 159 1.9 JTDm 150
              Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Не помня по какъв повод качвах снимки,но ги има..за смяна на радиатора.

Comment

Попитай за цена в някои други магазини. Преди време търсех такова, защото си мислех, че мойто е пукнато, но се оказа здраво. На едното място където питах ми го предложиха на цена 50-55лв не помня точно, но се сещам, че беше почти на половина от цената в ахм..
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Axm е ориентировъчно,иначе за 50лв. колко ще изкара?

Comment

7-8г да изкара...Няма се женим за колите... Макар,че невиждам специално в това какво би могло да бъде различно качеството от оригиналното и някво друго. Все лемели, все супер тънки алуминиеви тръби...
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Не знам доколко ще ви бъда полезен, но проблема с теча в купето го има и при мен. Според последния майстор, който ми сменя предното стъкло преди 4 години, водата влиза в купето някъда зад пантите на предния капак, в края на калниците. Причината със сигурност не е запушване на отводнителните канали.

Не знам как се отстранява този проблем, но ако ще е някаква насока за вас водата се събира в кухина, която има 2 отвора. В зависимост на коя страна завиеш на противоположната страна се мокри пласмасовата колонка в краката до предната врата.

Ако някой успее да се справи, моля да сподели. В сервиза на Ауто Италя също не можаха да го оправят.

Успех!

P.S.: На тези които им тече ще им дам жокер - прегледайте си бушонното табло и управлението на светлините, които се намират под волана в ляво (черна и зелена кутия). От този теч и двете се капаха.
                        ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150hp

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Axm е ориентировъчно,иначе за 50лв. колко ще изкара?
                          Аз моето го смених с някакво белгийско от КОСЕР за същите ориентировъчни пари и всичко е ОК но ми прави впечетление че стопля адски бързо или има нещо допълнително за подгрев при вас как е. Сутрин паля поработва 1 до 2 минути на място маневрирам за да изляза и докато изляза от комплекса отсечка около 1 км. или около 5 до 7 минути започва да духа доста топло а не леко затоплен въздух и запотяването и аз съм стигнал до същият извод че е от филтъра. Само за проба мисля да сложа един влаго абсорбатор. В Сиерата имам една торба с около 1 кг. силикагел и разликата със запотяването е драстична но там по бавно стопля.

Поздрави
                          алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                          алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Ако искате да сте сигурни че тече радиатора на парното,просто разглобете дясната странична кора на таблото/в краката на пасажера,там където се намира прословутото зелено реле/оттам се вижда ясно дали е текло антифриз,ако има бяло зелени следи по въпросното реле,или централата на еърбега,значи тече радиатора,макар и малко,ако тече там винаги има следи.
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

aз бих допълнил само че има една дебела мека тръба за оттакане на всичко под чистачките и като се задръсти и почва да пълни навсякаде и прави конденз.
                              отпушва те я и нямате никакви проблеми....

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
                                aз бих допълнил само че има една дебела мека тръба за оттакане на всичко под чистачките и като се задръсти и почва да пълни навсякаде и прави конденз.
                                отпушва те я и нямате никакви проблеми....
                                Протекох и аз днеска потят ми се прозорците седи мазно антифриза не е мръднал в краката ми жаби рекат и до са нямах никакви проблеми мил съм колата на автомивки щуроти никакви проблеми но седя месец под едни дървета ми мисля че се е запушила отпред за оттичане на водата и утре мисля да разглобя всичко някои били ми дал съвет кое какво да гледам по точно да не го пра на изуст !
                                Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

Working...
                                X